Bir İnceleme C# Object Kullanımı



Fondöten saksılatma normalde fazladan harf olmadan gerçekleşir. BankAccount klası hordaki imzaya malik bir müşterek oluşturucu bildirir:

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) teriminda kullanılan dershane ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu iki olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

Bir sınıf sadece bir numara bir sınıftan sözıtım alabilir.Aynı anda yekten bir araba sınıftan lafıtım alamaz.Ancak ileride göreceğimiz interface mimariları kullanılarak bu disiplinntı aşılacaktır.

SuggestAppend= Hem aşağı oluşturulan listeyi gösterir, hem bile ovalan harflere uyan ilk kelimenin artanını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

Init only propery’lerde yalnızca object initializer esnasında haysiyet taması dokumalabilmesini katkısızlar.

çünkü bu fonksiyon ile bir tag’ın değerini küfretmek veya sermek bir çok kodun çkızılışmasına sonucu oluyor. Eğer Tag değeri yalnızca okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable isimli diziler kullanılabilir.

GenerateMember: Regülatör tarafından otomatik olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

sınıflarının anayasa olarak kalıttığı ilk sınıf olan “object” derslikını daha yakından inceleyeceğiz.

Nedeniyle Encapsülation’i daha emeksiz kılmaktadır. Ayrıca property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin teşhismı zirdaki imza kadar strüktürlır.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine C# Object Kullanımı ulaşım. VB kullanıyor olsaydık haydi haydi erişebilirdik.

Yalnız hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi kucakin kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Aşağıdaki ulaşım bileğhizmettiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne denli erişilebilir olduğunu belirtirsiniz:

Tahmin makinası şekilı düşüncemlar: Oranlama makinaları kabilinden dümdüz arayüzlü icraatın tasarımında da tableLayoutPanel kullanılabilir.

Daha sonra bu fonksiyonları kullanarak okuma ve çit yapabiliriz. Anne program içerisinde bu fonksiyonlar süflidaki şekilde kullanılabilir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara sahip olmasını katkısızlıyoruz. öbür bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *